CMI Dr. Viorica Gabrian
   
 
Cabinet Dermato-Venerologie
   
       
       
Consultatii de dermatologie
Consultatii de venerologie
Consultatii de cosmetologie
Electrocauterizari
Cauterizari chimice
Analiza alunitelor
Interventii chirurgicale
Tratamente cu toxina botulinica
Recoltare de secretii
Prelevare de biopsii cutanate
 
 

Doctor Dermatolog Viorica GabrianDr. Viorica Gabrian, medic primar dermato-venerolog

 

Sunt absolventa a Facultatii de Medicina Generala Bucuresti, promotia 1992.

Dupa absolvirea facultatii a urmat perioada de medic intern in clinica de pediatrie condusa de Prof. Dr. Valeriu Popescu. La sfarsitul anului 1993 am fost pusa in situatia de a-mi alege specialitatea pe care aveam sa o urmez; din multitudinea de specializari posibile am ales dermatologia cu gandul ca puteam profesa la fel de bine intr-un cabinet medical privat unde depindeam doar de capacitatea mea profesionala, ca si intr-un spital, unde era foarte dificil de obtinut un loc.

Un alt element care a contat foarte mult in alegerea mea a fost faptul ca dermatologia permite un spectru larg de supraspecializari, in special in domeniul esteticii. Pornind de la ideea ca frumusetea nu este vesnica, m-am gandit ca prin cunostintele mele as putea contribui macar la prelungirea acestei perioade si la corectarea unor defecte anatomice congenitale sau dobandite. Si asa am ajuns medic rezident la Spitalul Colentina, Clinica de Dermatologie, unde am avut marea sansa de a lucra sub directa indrumare a Prof. Dr. Dan Forsea, personalitate marcanta a dermatologiei romanesti.

Din anul 2001 mi-am implint visul de a-mi desfasura activitatea in propriul cabinet, mai intai ca medic specialist si apoi ca medic primar dermato-venerolog, unde ma ocup atat de dermato-venerologia clasica, cat si de aspecte mai noi legate de dermatocosmetica si dermatoestetica.

Sunt membra a Societatii Romane de Dermatologie si a Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala.
Particip frecvent la numeroase cursuri de specializare: (laser, aplicatiile toxinei botulinice in dermatologie, etc.) si la multiple congrese de specialitate nationale si internationale.

Am fost colaboratoare a Clinicii Dermastyle, condusa de dna. Dr. M. Leventer, unde am avut ocazia sa-mi pun in valoare cunostintele profesionale, beneficiind totodata de cele mai noi tehnologii din domeniul dermatologiei si in special al dermatologiei estetice.

Imi impart timpul intre activitatea de medic dermatolog si principalul meu hobby, alergarea si in mod special alergarea de maratoane, pe care am descoperit-o in urma cu 3 ani, adica dupa varsta de 40 ani; ambele imi ofera satisfactii extraordinare; ca medic sunt fericita sa-mi pot ajuta pacientii zi de zi, iar alergarea imi ofera o stare de bine fizica si mentala care reprezinta un suport deosebit pentru activitatea profesionala extrem de solicitanta uneori.

Alergarea unui maraton este o experienta in care te redescoperi de fiecare data, dar si o ocazie sa descoperi oameni, locuri, fapte....

consultatii gratuite
Luni, Miercuri: 8-13
Marti, Joi: 14-19
Vineri: saptamana 1,3 a lunii 14-19
Vineri: saptamana 2,4 a lunii 8-13
Sambata: programare cu 48h inainte
Modificari cutanate fiziologice in sarcina
Arsurile solare
Acnee
Herpesul genital
Alopecii-caderea parului
Candidoza
Dermatita seboreica
Trichomoniaza
Infectii cu papilomavirusuri umane
Pitiriazis versicolor
Dermatita atopica
Tratamentul hiperhidrozei axilare
Cancerul de piele
 
Adresa: Soseaua Iancului nr.3, Etaj 1, cabinet 26, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0723272446, intre orele 8-20
 StudentLand